top of page
en-public-logo-peach.png
Menu

Ons menu is er om te delen, te ontdekken en van te genieten. Van borrel tot diner, van klassiek met een twist tot verrassend en nieuw — altijd vers, seizoensgebonden en met aandacht bereid.



Voor bij de koffie

tot 17.00




Amandelbrownie

chocoladecrème

 4,5



Frisse Citroentaart

meringue

 6



Haverzaadkoek

 2



Kaneel-kardemomrol

crème fraîche - peer

 5



Fluffy apple crumble

amandelspijs - citroen - amandel

 6



Chocolade truffel

 1,5




Lunch

tot 15.00




Morning Paris

Zuurdesembrood - roomboter - gekookt eitje - belegen kaas of brie croissantrol - confituur - mini brownie - verse jus

 15



Fresh & fruité

Bio yoghurt - Granola - seizoensfruit - kokosschilfers

 7,5



Zuurdesem Geitenkaascrème

pompoen - pompoenpit - rode melous - Kumquats

 10



Rundvlees croquet

mosterdmayonaise - roomboter

 11



Schiacciata Halloumi

gerookte aubergine - romesco - gepickelde groene peper

 14



Schiacciata Caesarkip

little gem - zwarte olijf - ansjovis - parmezaan

 13



Croissantrol

Gepocheerd ei - zalm of paddenstoel - spinazie - kappertje - hollandaise

 16



Flammkuchen

provolone - bloemkool - rode ui - mosterd - +ham

 15



Quinoasalade

wintergroenten - truffel/edelgistdressing

 13



Knolselderijsoep

paddenstoelenroomboter - zuurdesembrood

 9



Pompoensoep

geitenkaas - pompoentartelette

 10



Tosti

ham - kaas - boerenbrood

 5



Pancake

seizoensfruit - chocola

 6



Frietjes

met schil - mayonaise

 5




Appetizers



Brood

paddenstoelboter

 7



Draadjesvlees bitterballen 6 st

 7,5



Vega bitterballen 6 st

 7,5



Frietjes

met schil - mayonaise

 5



Groentenkroketjes 6 stuks

truffelmayonaise

 9

Vegetarian


Warme brie

noten - crackers - kweepeer

 14



Olijven

 4



Notenmix

 5



Flammkuchen

provolone - bloemkool - rode ui - mosterd - +ham

 15



Borrelplank

olijven - notenmix - brood - paddenstoelboter 2 kaassoorten - parmaham - 3 kroketjes

 25



Charcuterie

vijgencompote - brood

 16



Kaasplankje 4 kazen

notenbrood - vijgencompote

 12




Voor

van 17.30 tot 22.00




Panna cotta van geitenkaas

gerookte biet - zwarte sesamdressing

 12



Kalfsvlees

kalfswang - verschillende bereidingen paddenstoelen - balsamico

 14



Gemarineerde zalm

mierikswortel - crème fraîche - Granny Smith - radijs

 13



Pompoensoep

geitenkaas - pompoentartelette

 10




Hoofd

van 17.30 tot 22.00




Risotto van parelgort

paddenstoelen - gremolata - knolselderij - amandel - balsamico

 16



Romige mac & cheese

mesclunsalade - truffeldressing - croutons

 16



Halve kreeft

 25



Drie bereidingen bloemkool

gerookt - crème - zoetzuur - edelgist

 17



Entrecote 200 gram

aardappelpuree - rode biet - spinazie - hollandaisesaus

 29



Schelvis

zuurkool - spruit - vinaigrette van paling - appel - Beurre blanc

 24



Frietjes

met schil - mayonaise

 5




Desserts

van 17.30 tot 22.00




Gepocheerde Peer

hazelnoot - chocola - citroen - gezouten karamelijs

 8



Citroentaart

witte chocoladecrème - meringue - framboos

 8,5



Kaasplankje 4 kazen

notenbrood - vijgencompote

 12




Kids Happy?



menu

 15



Voor: Rauwkost met dipjes

ham, kaas (tot 15.30u)

 2,5



Hoofd: (keuze)

Kippenpootjes - frietjes / Flamkuchen margherita / Pasta - zalm - doperwten /

 8



Na: Pancake - seizoensfruit - chocola

friet, doperwten

 6


bottom of page